Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Account aanmaken Wachtwoord vergeten? Klik hier
Nieuwste vacatures
Green People Recruitment
inRoermond
Als teeltmedewerker-tractorchauffeur ben je verantwoordelijk voor het bewerken, zaaien, bemesten van de grond. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Roermond.
Green People Recruitment
inBreda
Haal jij ‘energy’ uit het ontwikkelen van nieuwe business en meer afzet bij bestaande relaties? Deze Sales Manager in de omgeving van Breda gaat met name in Frankrijk de rol vervullen.
Green People Recruitment
inZuid Duitsland
Voor een nieuwe high tech productie locatie met een zeer innovatief systeem in Zuid Duitsland zoeken we een ervaren en zelfstandig werkende Teeltmanager
Green People Recruitment
inGroningen
Als Accountmanager Akkerbouw ben je de gesprekspartner van de ondernemer en adviseer je inhoudelijk op teelttechnsich en economisch terrein om het rendement te verbeteren.
Green People Recruitment
inLierop
Als Facility Coördinator in de buurt van Helmond draag je zorg voor kwaliteit en veiligheid en weet je team te motiveren en hebt een coachende aanpak.
Green People Recruitment
inEthiopië
Als Farm Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en teelt van bloemen ( Gypsophila/Gipskruid) op de locatie in Ethiopië.
Green People Recruitment
inHorst
De Teelspecialist/teamleider is verantwoordelijk voor de teelt en gewasverzorging van een productielocatie van 5 ha tomaten.
Green People Recruitment
inHorst
Voor een nieuwe locatie zoeken we een Bedrijfsleider in een kas voor de opkweek van aardbeienplanten
Green People Recruitment
inHorst
Je bent verantwoordelijk voor de planning, uitvoering en kwaliteitscontrole van het sorteerproces.
Green People Recruitment
inNieuw Zeeland
Als Assistent Field & Shed manager ben je verantwoordelijk voor de logistieke werkzaamheden in de schuur, het onderhouden van machines, de productie shifts en het leidinggeven aan medewerkers van het bloembollenbedrijf in Nieuw Zeeland.
Green People Recruitment
inHorst
Als ervaren teeltspecialist ben je verantwoordelijk voor het teeltproces van zaadproductie.
Green People Recruitment
inNaaldwijk
Als Hoofd Arbeid ben je verantwoordelijk voor het plannen en efficiënt uitvoeren van productieactiviteiten én het bewaken van de productiviteit en kwaliteit van de eigen en ingehuurde medewerkers.
Alle vacatures >
Mobiliteitscentrum Glastuinbouw
Bekijk bestaande relaties
Bekijk bestaande relaties
Direct zoeken in 38 vacatures

Inschrijven

Om u in te schrijven als kandidaat, moet u de volgende gegevens invullen in uw profiel. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Personalia

Pagina 1 van 2
Vul een correct e-mailadres in, deze zal gebruikt worden als gebruikersnaam
Korte wervende tekst over u zelf. Let op: deze omschrijving is online zichtbaar bij uw anoniem profiel.
Kiest u voor ja dan kunnen werkgevers en arbeidsbemiddelaars uw CV inzien. Bij nee wordt u CV alleen gebruikt bij sollicitaties.
Hortibanen.nl neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Op deze pagina staat het privacy reglement van Hortibanen.nl (“Privacy Reglement”). We raden je aan dit Privacy Reglement aandachtig door te nemen.
Ja
Hortibanen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.