Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Account aanmaken Wachtwoord vergeten? Klik hier
Nieuwste vacatures
Elsman International Consultants
inomgeving Bergen op Zoom
Elsman International Consultants
inDrenthe
Elsman International Consultants
inDrenthe
Alle vacatures >
Mobiliteitscentrum Glastuinbouw
Bekijk bestaande relaties
Bekijk bestaande relaties
Direct zoeken in 69 vacatures

Bedrijfspresentaties

Combivliet

Combivliet

CombiVliet is de nieuwe naam van Van Vliet Cherrytomaten. CombiVliet draagt de filosofie ‘samen groeien’ uit. Samen staan we garant voor mooie producten, doordachte visies en betrokken vakmensen. Samen houden we de ambitie om met onze partners te groeien als de best mogelijke combinatie in de markt. Onze kernactiviteit bestaat uit het telen van smaakvolle en gezonde tomaten volgens de wensen van onze afnemers. Onze focus is steeds gericht op het maken van keuzes met een maximale verantwoordelijkheid voor de samenleving, duurzaamheid en voedselveiligheid. CombiVliet is klaar voor de toekomst. Een bedrijf barstensvol goede mensen, ideeën en ambities.
Complus Training en Advies

Complus Training en Advies

Complus Werving & Selectie. Een organisatie is meer dan een verzameling mensen met de juiste vaardigheden, competenties en ervaring. Medewerkers die zich goed voelen in hun functie en passen in het bedrijf en de bedrijfscultuur, zullen optimaal presteren. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst!
FleuraMetz

FleuraMetz

FleuraMetz levert bloemen, planten en accessoires aan de vakhandel in Europa en Noord-Amerika. FleuraMetz is internationaal marktleider in het bloemistensegment. Dagelijks combineren dertienhonderd collega's passie en plezier met kwaliteit en innovatie en werken zo samen aan de groei van onze onderneming. Succesful. Together.
Floragarden

Floragarden

Via deze website kunt u als bloemist snel en eenvoudig, 24 uur per dag, uw inkoop regelen van bloemen en planten. U vindt hier een compleet overzicht van het dagelijks aanbod van verse bloemen en planten, afkomstig van de veilingen in Aalsmeer, Rijnsburg en Honselersdijk.
Green People Recruitment

Green People Recruitment

Green People Recruitment staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. De mensen die we leveren hebben allen een vakspecialistische opleiding en/ of ervaring in de sector. Alle kandidaten zijn door ons persoonlijk gesproken en eventueel getest.
Greenco

Greenco

Greenco is een toonaangevende producent en verpakker van snackgroenten die onder verschillende merknamen worden verkocht. We zijn betrokken in de hele keten waardoor we de consument een smaakvol, veilig en gezond product kunnen aanbieden en nog beter kunnen inspelen op de wensen van onze afnemers. Zes tomatentelers hebben zich gezamenlijk gespecialiseerd in de productie, verpakking en de marketing van Tommies snoeptomaatjes en andere snackgroenten. Naast een goed gevoel voor productontwikkeling en oog voor innovatie is een slimme taakverdeling de kracht van het bedrijf. Samenwerking die voor de vakspecialisten van The Greenery in 2009 de aanleiding vormde het bedrijf tot Teler van het Jaar uit te roepen. Met teeltlocaties in het Westland en het Brabantse Someren staat Greenco Groep BV garant voor de jaarrond productie van de Tommies snoeptomaten. Voor de distributie en verpakking beschikt de onderneming over een apart bedrijf in Honselersdijk. Uitgekiende productiecapaciteit waarmee de kwekers ieder moment maatwerk kunnen leveren.
Greenpack

Greenpack

Greenpack is een vooruitstrevende verpakkings- en distributiecentrale. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Er heerst een goede werksfeer. Wij bieden een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Hortibanen.nl

Hortibanen.nl

Met de start van Hortibanen.nl ziet de eerste echte vacaturebank voor de Groene Sector het levenslicht. De komst van deze nieuwe vacaturesite in de nichemarkt betekent dat de zoektocht voor werkzoekenden naar de geschikte baan in de Land- en Tuinbouwsector overzichtelijker wordt en dat werkgevers in deze sector doelgericht kandidaten kunnen vinden. De Land- en Tuinbouwsector is meer dan ooit in beweging. Een ontmoetingsplaats voor de arbeidsmarkt is dan ook meer dan welkom. De site biedt een compleet en transparant overzicht van alle vacatures in de Land- en Tuinbouwsector, waar kandidaten tevens hun CV kunnen achterlaten.
Independent Hospitality

Independent Hospitality

Independent Hospitality is dé arbeidsbemiddelaar voor de hospitality sector. Naast het uitvoeren van werving, selectie & executive search opdrachten bemiddelen wij in de hospitality branche ook regelmatig Interim managers.
Independent Professionals

Independent Professionals

Independent professionals is hét aanpreekpunt als het gaat om tijdelijke vacatures in de financiele dienstverlening. Zelfstandige ervaren specialisten en freelancers bieden wij uitdagende projecten op het gebied van finance, project- controlmanagement en/of consulting.
Independent Recruiters Groep

Independent Recruiters Groep

Independent Recruiters Groep is een collectief van bedrijven die tezamen het gehele in- door- en uitstroom proces van arbeidskrachten kunnen managen. Van werving & selectie tot tijdelijke invulling en outplacement.
Independent Recruiters Groep BV

Independent Recruiters Groep BV

Independent Recruiters hét werving, selectie & executive search bureau voor de Financiële Dienstverlening en ICT. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals en managers in deze sectoren.
International Recruiters

International Recruiters

International Recruiters is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van (internationaal) uitzenden. Wij zorgen voor de juiste match tussen werknemer en werkgever. Werknemers die goed opgeleid, betrouwbaar en gemotiveerd zijn koppelen aan de juiste vacature. Daarmee zorgen wij dat zowel bedrijf als werknemer tevreden zijn en de juiste persoon op de juiste plaats terecht komt.
KWH-People

KWH-People

kWh People is het bureau voor Executive Search, Recruitment en Interim Professionals in de wereld van (duurzame) energie.
Hortibanen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.