Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Account aanmaken Wachtwoord vergeten? Klik hier
Nieuwste vacatures
Green People Recruitment
inRoermond
Als teeltmedewerker-tractorchauffeur ben je verantwoordelijk voor het bewerken, zaaien, bemesten van de grond. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Roermond.
Green People Recruitment
inBreda
Haal jij ‘energy’ uit het ontwikkelen van nieuwe business en meer afzet bij bestaande relaties? Deze Sales Manager in de omgeving van Breda gaat met name in Frankrijk de rol vervullen.
Green People Recruitment
inHorst
"Meewerkend teamleider die Customer Support naar een hoger niveau tilt!
Green People Recruitment
inZuid Duitsland
Voor een nieuwe high tech productie locatie met een zeer innovatief systeem in Zuid Duitsland zoeken we een ervaren en zelfstandig werkende Teeltmanager
Green People Recruitment
inGroningen
Als Accountmanager Akkerbouw ben je de gesprekspartner van de ondernemer en adviseer je inhoudelijk op teelttechnsich en economisch terrein om het rendement te verbeteren.
Green People Recruitment
inLierop
Als Facility Coördinator in de buurt van Helmond draag je zorg voor kwaliteit en veiligheid en weet je team te motiveren en hebt een coachende aanpak.
Personeelselectief
inRegio Zwolle
PersoneelSelectief; voorman hovenier vacature, voor tuinder met capaciteiten
Green People Recruitment
inEthiopië
Als Farm Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en teelt van bloemen ( Gypsophila/Gipskruid) op de locatie in Ethiopië.
Green People Recruitment
inHorst
De Teelspecialist/teamleider is verantwoordelijk voor de teelt en gewasverzorging van een productielocatie van 5 ha tomaten.
Green People Recruitment
inHorst
Voor een nieuwe locatie zoeken we een Bedrijfsleider in een kas voor de opkweek van aardbeienplanten
Green People Recruitment
inHorst
Je bent verantwoordelijk voor de planning, uitvoering en kwaliteitscontrole van het sorteerproces.
Green People Recruitment
inNieuw Zeeland
Als Assistent Field & Shed manager ben je verantwoordelijk voor de logistieke werkzaamheden in de schuur, het onderhouden van machines, de productie shifts en het leidinggeven aan medewerkers van het bloembollenbedrijf in Nieuw Zeeland.
Alle vacatures >
Mobiliteitscentrum Glastuinbouw
Bekijk bestaande relaties
Bekijk bestaande relaties
Direct zoeken in 56 vacatures

Kandidaat

Hortibanen.nl is in 2009 gestart met als doel de grootste vacaturebank in de Horti- en Agribusiness van Nederland te worden. Elke week worden er weer tientallen nieuwe vacatures geplaatst door toonaangevende werkgevers binnen de branche.

Zo vind je snel een nieuwe baan

Carrière tips

Hoe ziet je ideale baan eruit? Hoe ga je te werk bij het vinden van een interessante vacature, etc.? Hortibanen.nl geeft je graag een aantal sollicitatietips mee. Lees meer.

CV plaatsen

Als je je CV plaatst op Hortibanen.nl, kan je gratis en eenvoudig solliciteren op een interessante vacature.
Meer voordelen van het plaatsen van je CV? Klik hier.

Bedrijfspresentaties

Op zoek naar een baan bij een topwerkgever? Bekijk de bedrijfspresentaties en actuele vacatures van de meest populaire werkgevers van Nederland.
  

Vacatures per mail

Heb je geen tijd om zelf vacatures te zoeken? Maak dan een Job Search Agent aan en ontvang automatisch van ons per e-mail de vacatures die voldoen aan jouw zoekopdracht.
 

Vacatures per RSS

Als je elke dag naar Hortibanen.nl surft om te kijken of er nieuwe vacatures voor je op staan, kun je overwegen een softwareprogramma te downloaden die al dat dagelijkse zoeken en surfen uit handen neemt doormiddel van een RSS Feed. Een RSS-reader verzamelt koppen en intro's van je favoriete vacatures op één pagina.
  
   
Hortibanen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.