HortiBanen.nl
HORTI - FOOD - AGRISECTOR
Plaats gratis je CV en wordt gevonden!

Disclaimer

Uitgelichte vacatures
Royal Van Zanten
Heb je affiniteit met de sierteelt? Wil je graag onderzoeken en de uitkomst in praktijk brengen? Dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze rol. 
inRijsenhout Bekijk vacature
Royal Van Zanten
In deze functie draag je bij aan de kerndoelstelling van ons bedrijf Van Zanten Breeding: het leveren van superieur uitgangsmateriaal voor de professionele teler. Als ambitieuze veredelaar word je verantwoordelijk voor het opzetten van veredelingsprogramma’s en de uitvoering daarvan. Indien je daarbij gebruik kan maken van ervaring met veredeling van vegetatief vermeerderde siergewassen, dan is dat een pre.
inRijsenhout Bekijk vacature
Euro West B.V.
Ben jij een échte teamspeler en houd jij van organiseren? Vind jij het belangrijk dat administratieve taken correct en op tijd worden uitgevoerd? Ben jij iemand die hierin graag het voortouw/de leiding neemt? Dan is Euro West op zoek naar jou als onze nieuwe Teamleider Loodskantoor! 
inVertrouwelijk Bekijk vacature
AAB NL
Je bent de trekker van complexere en/of grootschaligere (duurzame) energieprojecten waarbij je nieuwe projecten kunt opzetten en verantwoordelijk bent van idee tot realisatie.
inHonselersdijk Bekijk vacature
Royal Van Zanten
In deze functie draag je bij aan de veredelingsdoelstellingen, door samen met de veredelaars uitvoering te geven aan de veredelings- en selectieprogramma’s binnen het gewas snijchrysant. Je rapporteert daarbij hiërarchisch aan de Directeur Veredeling & Ontwikkeling en functioneel aan de betreffende Veredelaars. Het betreft een functie voor 32-38 uur per week. 
inRijsenhout Bekijk vacature
People4You Recruitment
Op zoek naar een verantwoordelijk functie in de tuinbouw? Heb jij de nodige ervaring in een soortgelijke functie? Solliciteer dan direct!
inWestland Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures
©Hortibanen.nl - 2020
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Hortibanen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.