Vacaturebank voor
Horti-Food-Agrisector
Vacaturebank voor
Horti-Food-Agrisector
Direct zoeken in 101 vacatures
101
Ben jij ambitieus en een echte aanpakker? Dan ben jij de voorman die wij zoeken.
inMoerkapelle
Laatste wijziging: 13-12-2018
Als planner heb jij je zaken altijd goed op orde. Je houdt het overzicht en vindt het leuk om met meerdere taken tegelijkertijd bezig te zijn. Je werkt graag in een gezellig en collegiaal team. Spreekt dit je aan solliciteer direct!
ins-Hertogenbosch
Laatste wijziging: 13-12-2018
Mission Produce has grown to become the world's leader in producing, distributing and marketing fresh Hass avocados. Year-round supply, global availability and value-added services is what Mission Produce provides their customers, all over the world!
inBreda
Laatste wijziging: 13-12-2018
Voor het bedrijf Moterra zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Je houd je bezig met alle producten die binnenkomen in de box. Samen met je team zorg je dat alles goed verloopt. Jouw hoofdtaak is het volledig verwerken van karren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor onder andere het verdelen van goederen, de kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen, het scannen van etiketten voor de uitslag en alle andere logistieke activiteiten in de box. Je gaat aan de slag bij een internationale groothandel van planten. Solliciteren kan via de link.
inWestland
Laatste wijziging: 13-12-2018
Affiniteit met jonge planten en op zoek naar een leidinggevende functie? Wij zoeken een teamleider voor een toonaangevende kwekerij in Aalsmeer!
inAalsmeer
Laatste wijziging: 13-12-2018
Hovenier en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder, wij zoeken hoveniers!
inMonster
Laatste wijziging: 13-12-2018

Bedrijven waar wij mee
samenwerken

Home

Hortibanen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.