HortiBanen.nl
HORTI - FOOD - AGRISECTOR
Plaats gratis je CV en wordt gevonden!

Sitemap

Uitgelichte vacatures
Van Vliet Flower Group
Gek op logistieke processen en weet jij elke order op tijd de deur uit te krijgen? Wij zoeken Logistiek medewerkers in de bloemen of potplanten.
inHonselersdijk Bekijk vacature
Van Nifterik Holland B.V
Wegens groei zoekt Van Nifterik een gedreven accountmanager die het verkoopteam komt versterken! Ben jij een gedreven persoon? En heb jij een Commerciële instelling? Dan ben jij de ideale kandidaat voor Van Nifterik. Heb je vragen over de functie dan kan je Jeroen Dunant bereiken op het volgende nummer 06-51258464.  
Van Nifterik Holland B.V
Wegens groei zoekt Van Nifterik een gedreven Export Accountmanager die het verkoopteam komt versterken! Bij Van Nifterik krijg je een zelfstandige functie, je maakt afspraken met nieuwe en bestaande klanten, je hebt contact met klanten binnen West-Europa maar ook daarbuiten en tenslotte ben je het aanspreekpunt op beurzen. Heb je vragen over de functie dan kun je Jeroen Dunant bereiken op het volgende nummer 06-51258464  
Hortilux Schréder
Wil jij, net als wij, de tuinbouw naar een hoger niveau brengen en samen met ons werken aan oplossingen voor wereldwijde uitdagingen op het gebied van de internationale glastuinbouw? Werken bij Hortilux betekent werken in een organisatie met stevige ambities in een kennis gedreven omgeving. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan nu. 
inMonster Bekijk vacature
De Vreede Orchideeën B.V.
Heb jij een passie voor planten en teelt? Ben jij gedreven om onze teelt met een zo hoog mogelijk rendement af te sluiten en vind je het leuk om dit met interne logistiek taken te combineren, dan hebben wij  de geschikte baan voor jou.
inBleiswijk Bekijk vacature
AAB NL
Als engineer houd je je bezig met de engineering van zowel (glastuinbouw)projecten als de technische installaties. Tevens ontwerp je technische installaties en warmtenetten, zoals bij restwarmte en geothermie. Past dit volledig bij jou? Solliciteer dan nu!
inHonselersdijk Bekijk vacature
AAB NL
Als Internationale technisch projectleider begeleid je de nieuwbouw van (glastuinbouw)projecten in Europa, Australië, Canada, Verenigde Staten enz. Van schetsontwerpfase tot en met de realisatie ben je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de gebouwen, kassen en technische installaties. Je bent in staat om het proces van ontwerp / bestek, offertevergelijking, aanbesteding, bouwbegeleiding tot en met de nazorg te begeleiden en ziet het als een uitdaging om nieuwe technieken eigen te maken. Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan nu!
inHonselersdijk Bekijk vacature
AAB NL
AAB heeft een team van 4 Register Makelaars/Taxateurs o.g. en zoekt verdere versterking. Als makelaar verricht je taxaties en begeleid je bij aan- en verkopen. Daarnaast houd je je bezig met onteigening, pacht, reconstructie, aan- en verhuur van met name glastuinbouwbedrijven maar ook agrarische bedrijfswoningen en andere bedrijfsmatige locaties. Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan nu!
inHonselersdijk Bekijk vacature
Royal Van Zanten
Royal Van Zanten groeit en is op zoek naar een Assistent field & shed manager in Nieuw Zeeland! Ben jij iemand met leidinggevende en organisatorische capaciteiten? Dan zijn wij naar jou op zoek!! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Hans Glorie, Commercieel manager via: 06 53 15 33 70.
inRakaia Bekijk vacature
Royal Van Zanten
Royal Van Zanten groeit en is op zoek naar een Teamleider Stekproductie en Beworteling. Heb jij aan afgeronde groene opleiding en kennis van het telen van gewassen? Lees dan snel verder!
inRijsenhout Bekijk vacature
Fruit-M Import-Export B.V.
Ben jij iemand die meerdere talen beheerst (Nederland /Russisch/Engels) en het leuk vindt om met verschillende culturen te werken? Ben jij commercieel ingesteld en sta jij goed je mannetje tijdens onderhandelingen? Ben je klantgericht, nauwkeurig en barst je van de energie? Wil je werken in een enthousiast en informeel team waar hard gewerkt wordt en waar je werk bij jou centraal staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!
inMaasdijk Bekijk vacature
Hilverda De Boer
Wil jij meewerken aan de verdere groei van een bloeiend bedrijf? Kom dan ons ervaren team versterken. Solliciteer nu!
inDe Kwakel Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures
©Hortibanen.nl - 2020
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Hortibanen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.