HortiBanen.nl
HORTI - FOOD - AGRISECTOR
Plaats gratis je CV en wordt gevonden!

Sitemap

Uitgelichte vacatures
Jac. Oudijk BV
Als verkoper ben jij  de spil in het verkoopproces en ook verantwoordelijk voor de gehele verkoopadministratie. . Op dit moment is een er positie ontstaan om ons team te versterken als verkoper binnendienst
inMoerkapelle Bekijk vacature
Van Vliet Flower Group
Gek op logistieke processen en weet jij elke order op tijd de deur uit te krijgen? Wij zoeken Logistiek medewerkers in de bloemen of potplanten.
inHonselersdijk Bekijk vacature
Van Nifterik Holland B.V
Wegens groei zoekt Van Nifterik een gedreven accountmanager die het verkoopteam komt versterken! Ben jij een gedreven persoon? En heb jij een Commerciële instelling? Dan ben jij de ideale kandidaat voor Van Nifterik. Heb je vragen over de functie dan kan je Jeroen Dunant bereiken op het volgende nummer 06-51258464.  
Van Nifterik Holland B.V
Wegens groei zoekt Van Nifterik een gedreven Export Accountmanager die het verkoopteam komt versterken! Bij Van Nifterik krijg je een zelfstandige functie, je maakt afspraken met nieuwe en bestaande klanten, je hebt contact met klanten binnen West-Europa maar ook daarbuiten en tenslotte ben je het aanspreekpunt op beurzen. Heb je vragen over de functie dan kun je Jeroen Dunant bereiken op het volgende nummer 06-51258464  
Hortilux Schréder
Wil jij, net als wij, de tuinbouw naar een hoger niveau brengen en samen met ons werken aan oplossingen voor wereldwijde uitdagingen op het gebied van de internationale glastuinbouw? Werken bij Hortilux betekent werken in een organisatie met stevige ambities in een kennis gedreven omgeving. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan nu. 
inMonster Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures
©Hortibanen.nl - 2020
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Hortibanen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.