Beekenkamp Group

Ruim 2.600 medewerkers wereldwijd werken met plezier in groenten-, pot-en perkplanten, verpakkingen en chrysanten. Deze combinatie geeft Beekenkamp een unieke positie in de markt. Met het motto: ‘Samen voor het beste resultaat’ zorgen we voor kwaliteit en vertrouwen voor onze klanten en partners.

Innovaties uit Maasdijk
Al sinds 1951 staat het familiebedrijf Beekenkamp voorop als het gaat om innovaties. Van nieuwe trays tot unieke rassen uit de veredelingsafdeling in Maasdijk. Voor de toekomst bruisen wij van de ideeën, zowel lokaal in Nederland als bij grote internationale projecten. Door continue onderzoek te doen blijven wij innovatief. Zonder innovatie, geen bestaan.

Ruim 90 hectare
Jaarlijks heeft Beekenkamp een productie van meer dan 2 miljard jonge planten per jaar en een totaaloppervlakte aan kassen van meer dan 90 hectare. Met de hoogste zorg voor kwaliteit en hygiëne worden hier diverse gewassen opgekweekt, veredelt en vermeerderd voor telers over de hele wereld.

Visie

Betrouwbare partner
Als professionele partner voor leveranciers en klanten werken wij wereldwijd samen aan een hoge kwaliteit van onze producten. De klantwens, gezondheid en marktkennis staat bij ons centraal. Wij laten ons inspireren door de consument.

Innovatie zit in onze genen
Vanuit visie en kennis ontwikkelen we nieuwe vormen, kleuren, rassen en verpakkingen. Onderzoek vormt vanaf 1951 de basis van onze producten, veredeling en marketing. Innovatiekracht zit ons in de genen. We omarmen nieuwe technieken en werken samen om de beste kwaliteit voor onze wereldwijde telers te realiseren. Een eindproduct dat onvergelijkbaar is.

Betrokken mensen
Wij zijn betrokken bij ons werk, onze producten en onze klanten. Persoonlijke aanpak en korte lijnen kenmerken de Beekenkamp cultuur. Door pro-actief in de markt te opereren weten we wat er speelt en spelen we hier adequaat op in.
Beekenkamp Group

Beekenkamp Group

2500+
Hoofdkantoor
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk.
Bezoek de website
Deel dit bedrijf
©Hortibanen.nl - 2021
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Hortibanen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.