Cool Port Packing

Ontzorgt in het gehele verpakproces
DE SPECIALIST MET ONEINDIGE VERPAKKINGS MOGELIJKHEDEN
Cool Port Packing Rotterdam staat voor het zorgvuldig, hygiënisch en snel verpakken van uw verse groente en fruit. En dat is pas het begin! Wij verzorgen naast verpakken namelijk het volledige proces van sorteren, ompakken, verpakken en labelen. Dat doen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Uw groente en fruit verdienen een speciale behandeling en dat weten wij als geen ander. Onze verpakkers hebben evenveel toewijding voor het netten van een container sinaasappels als het flowpacken van een aantal dozen avocado’s.

Wij combineren kwaliteit met flexibiliteit, dat merkt u in alles wat wij doen. Kwaliteit ziet u terug in de zorgvuldigheid, efficiëntie en hygiëne van onze verpakkers. De flexibiliteit heeft te maken met onze werktijden en met het aantrekkelijke tarief. U heeft bij ons de zekerheid dat tegen een scherp, vooraf vastgesteld, tarief de klus geklaard wordt. Geen verrassingen achteraf en afspraak is afspraak!

Missie

De kernwaarden van Cool Port Packing Rotterdam
FLEXIBEL, BETROUWBAAR, ALS TEAM EN RESULTAATGERICHT
Terwijl wij aan een duurzame relatie met onze klanten en medewerkers bouwen, blijven wij dicht bij onze kern en oorsprong. Alleen op die manier kunnen wij op een pure, eerlijke en betrouwbare manier u de dienstverlening bieden die wij u beloven: geen half werk, maar volledige ontzorging.

Het streven naar de perfecte werkomgeving voor onze medewerkers speelt hierin een grote rol. Continue ontwikkeling van machines, methodes en werkwijzen zorgt daarnaast dat wij voorop blijven lopen in de Nederlandse AGF-sector.
Cool Port Packing

Cool Port Packing

Albert Plesmanweg 250
3088 GD Rotterdam
Bezoek de website
Deel dit bedrijf
©Hortibanen.nl - 2022
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Hortibanen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.