Nobutec B.V.

Een heldere koers in kassenbouw. Dat is Nobutec. Een nuchtere en innovatieve speler in de wereld van tuinbouwprojecten. Na vele jaren ervaring in kassenbouw en staalconstructies kent de markt geen geheimen meer voor ons. Nobutec staat voor gericht advies, directe lijnen en… afspraak is afspraak!

Missie

Onze branche is constant in beweging. De kassenbouw kenmerkt zich door innovatie, veranderingen en ontwikkelingen. In de wereld van tuincentra projecten en specialties zijn geen bestaande grenzen van wat mogelijk is en wat niet.

Een heldere koerst uitzetten in deze zee van innovatie en techniek is Nobutec’s bedrijf visie. Een heldere koers voor zowel het bedrijf, als voor haar klanten. Met een overvloed aan keuzes, mogelijkheden en kansen, focust Nobutec zich op wat het meest belangrijk is: de wensen van de klant.

Door deze heldere koers te varen in de kassenbouw kan Nobutec de laatste technologieën toepassen. Nobutec staat voor gericht advies, directe lijnen en … afspraak is afspraak!

Nobutec gelooft in haar eigen capaciteit maar vooral ook in samenwerken. Samenwerken met gespecialiseerde bedrijven om op deze manier de wensen van de klant voorop te stellen en gezamenlijk tot de beste oplossingen komen.
Nobutec B.V.

Nobutec B.V.

Wateringen
Bezoek de website
Deel dit bedrijf
©Hortibanen.nl - 2022
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Hortibanen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.