Ter Laak Orchids

Phalaenopsis telen vinden wij het mooiste dat er is. Dit doen wij wereldwijd op het allerhoogste niveau. Absolute topkwaliteit behalen wij door de inzet van technische innovaties en continue ontwikkeling van ons product. Vanzelfsprekend op duurzame wijze, want respect voor de mens en zijn omgeving zit in ons karakter. Onze duurzame innovaties helpen ons om zo weinig mogelijk energie en water te verbruiken. De meest in het oog springende ontwikkeling hierin is de bouw van onze energiebesparende DaglichtKas (5 ha), welke sinds begin 2019 volledig in productie is.

Ter Laak Orchids is in 1954 opgericht en wordt momenteel gerund door de broers Eduard en Richard ter Laak. Een echt familiebedrijf dus! In onze twee kwekerijen in Wateringen (17,5 ha) kweken wij jaarlijks zo’n 8 miljoen Phalaenopsisplanten voor tuincentra, bloemisten en retailers in heel Europa. Dit doen wij met een gedreven en enthousiast team van ruim 250 medewerkers. Met elkaar leggen we de lat steeds een beetje hoger. We geloven namelijk in samenwerking en investeren in duurzame relaties. Met elkaar komen we tot het beste resultaat en laten we consumenten wereldwijd genieten van onze Phalaenopsis.
Ter Laak Orchids

Ter Laak Orchids

Wateringen
Bezoek de website

Recente vacatures van Ter Laak Orchids

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Ter Laak Orchids

Teamleider Verkoop

Ter Laak Orchids
Bekijk vacature
Wateringen
Deel dit bedrijf
©Hortibanen.nl - 2019
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Hortibanen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.